Ràfting als Pirineus

El ràfting, una activitat en equip perfecta

per un primer contacte amb els esports d'aventura al riu! 

Els Pirineus són una gran opció al moment de decidir on gaudir d'unes bones vacances o uns dies de desconnexió. Són un lloc perfecte per a tothom, des dels més petits fins als més grans. Un indret on es pot trobar tot allò que es busca i fins i tot allò que no s'imagina. Un lloc extraordinari, amb un munt de poblets plens d'encant i veïns i veïnes amb molt de caràcter, amb rius i boscos que travessen el territori de dalt a baix. 

A la zona on estem situats nosaltres, al Pallars Sobirà hi trobem el riu que dóna vida a la comarca, la Noguera Pallaresa. Quan arriba el bon temps és el moment ideal per a gaudir de l'aigua i de practicar esports de riu com el ràfting o el caiac.

El ràfting és ideal per a un primer començar a conèixer el món de les activitats d'aventura al riu, ja que es realitza en grup i el guia dirigeix i acompanya dins la barca als participants en tot moment. Ell o ella és qui seu al darrere de tot de l'embarcació i dóna la direcció amb el seu rem, qui explica les posicions de seguretat i com procedir en cas de caure al riu (cosa que pot passar, però no hi ha cap problema perquè tots els participants porteu una armilla salvavides i el guia ràpidament us ajudarà a pujar un altre cop). El grup per la seva part, són el motor principal que mou la barca (no, no tenen motor de gasolina, tot funciona a força de braços i sobretot la força del riu!) i és molt i molt important la coordinació de l'equip (així que escull bé a qui t'emportaràs per remar al teu costat!).


Si t'han entrat ganes de viure el ràfting als Pirineus o tens curiositat per conèixer altres idees, pots donar un cop d'ull a les diferents propostes d'aquí baix!
Adventures

Order traveler for:


Close x

Would you like to receive our Newsletter?

Subscribe our Newsletter to keep informed

Email is not valid
I'm already subscribed
Update cookies preferences