Ràfting a Catalunya

On fer el millor ràfting a Catalunya?

El millor ràfting a Catalunya!

El nostre petit territori té de tot i és una sort. No sabem com ho fem però si d'una cosa estem segurs és que trobem com treure-li el bon suc a tot! Aquí a les muntanyes, a l'anomenat Pirineu de Lleida no ens quedem enrere i és que al Pallars Sobirà, al cor de la comarca on estem situats trobem uns dels millors rius per a la pràctica del ràfting, la Noguera Pallaresa!

És un riu molt conegut pels amants de les diverses disciplines de riu i on es disputen diferents competicions tant nacionals com internacionals d'aigües braves com el Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa, el Campionat de Catalunya de Freestyle o el Campionat d'Espanya de Slalom Olímpic.

I, què és això del ràfting? L'has provat mai? És una activitat d'equip on tots i totes, pujats dins una embarcació de goma remant tots a una seguint les indicacions del guia que des de dins la barca va guiant al grup. És molt important escoltar, comunicar-se i sobretot estar atents al brífing inicial de seguretat que es fa a l'inici de l'activitat.

És un esport d'aventura on gaudir de l'adrenalina que ens dóna el riu, de manera segura i divertida. Ho recomanem molt com a primera activitat de contacte amb aquesta mena d'esports, tant si vens amb la família o els amics! I si tens ganes de provar-ho i no s'atreveix a acompanyar-te ningú, no pateixis! També hi ha lloc per a tu!


Si vols gaudir del ràfting de manera segura i divertida, dóna un cop d'ull a les nostres propostes! I si tens cap dubte, envia'ns un missatge!

Adventures

Order traveler for:


Close x

Would you like to receive our Newsletter?

Subscribe our Newsletter to keep informed

Email is not valid
I'm already subscribed
Update cookies preferences