Barranc de l'Infern

El Barranc de l'Infern, un dels més coneguts del territori! 

Has sentit mai a parlar del Barranc de l'Infern? Si ets un amant de les emocions i les activitats d'aventura al mig de la natura aquesta pot ser l'experiència que estaves buscant! Una barreja d'adrenalina, esport, aigua i molta diversió!

Comencem el barranc amb una aproximació per pistes de muntanya... vine ben caçat perquè aquí hem vingut a jugar! Després d'equipar-nos correctament el guia ens farà un briefin inicial per explicar-nos com anirà l'activitat i com ens mourem pel barranc. Hem de presentar molta atenció i, és molt important comentar amb ells si tenim cap molèstia, pors o qualsevol tipus de situació que ens pugui afectar durant el descens.

El barranc de l'Infern té unes característiques ben curioses que anireu descobrint a mesura que us aneu endinsant, tobogans naturals, salts d'aigua, ràpels... un dels més impressionants és el ràpel vertical de quasi 20 metres a través de la Gran Cova! Fa la impressió d'estar descendent al cor de la terra!

Sens dubte un barranc amb molt per oferir que no et pots deixar perdre! Nosaltres el recomanem a persones que ja hagin realitzat barranquisme o activitats similars anteriorment. Si vens a gaudir uns dies pel nord de Catalunya, pregunta'ns per l'Infern!

Barranco del Infern

Adventures


Order traveler for:


Would you like to receive our Newsletter?

Subscribe our Newsletter to keep informed

Thanks for subscribing!
Email is not valid
Update cookies preferences